SAMSUN / ASARCIK - Aydın Teknecik İlkokulu

okul müdürü tlf 05467380725
Aydın Köyü/ Asarcık/SAMSUN
Vizyon
Vizyonumuz; Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin genel ve Özel Amaçlarına uygun olarak geleceğe hazırlamaktır • Bölgesel ve ulusal kalkınmaya katkıda bulunan • Eğitim teknolojilerini kullanabilen • Katılımcı, uzalaşmacı, paylaşımcı, çalışma sistemini benimseyen, öğrenen ve sürekli gelişen bir okul olmak istiyoruz. • Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştiren, onları en iyi şekilde toplum hayatına, ileri eğitim hayatına hazırlayan, eğitim teknolojisinde öncü ve lider, sürekli gelişen ve değişen bir okul olmak istiyoruz.
Misyon
Biz… bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, doğru, dürüst, vatanını ve milletini seven, bunun yanında evrensel değerlere bağlı ve bu değerleri içselleştirmelerine yardımcı olmak, bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, kendini gerçekleştirmelerine zemin oluşturmak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :normal
08:40/14:20
sobalı
Lojman
2 - iki lojman vardır fakat derslik ve depo olarak kullanılmaktadır.
Ulaşım
okulumuzun öğretmenleri genellikle Samsun dan servisle gelmektedir.ilçeye her türlü ulaşım aracı vardır.
Asarcık/SAMSUN AYDIN KÖYÜ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
ilçe merkezine gelmeden anayol üzerinde 3 km dir.Samsuna uzaklığı kavak yolu üzerinden 66 km dir.